extract de stevia - indulcitor natural

Zahar de Stevie – Indulcitor 100% Natural fara Calorii

Stevia este singurul indulcitor natural din lume care are zero calorii, zero carbohidrati si index glicemic zero. Provenind dintr-o planta din familia margaretei, stevia ofera o alternativa cu adevarat delicioasa si sanatoasa in locul zaharului sau altor indulcitori chimicali.

Partea dulce a plantei de stevie este extrasa si trabsformata intr-o pudra intens de dulce. Pudra dulce de stevie este apoi amestecata cu alte ingrediente complet naturale pentru a crea indulcitorul delicios si sanatos. Persoanele native din Paraguay si din alte parti ale Americii de Sud au folosit si folosesc stevia  de cateva secole.

In ultimul timp,  stevia a castigat popularitate ca indulcitor pentru cafea si ceaiuri, insa poate indulci aproximativ tot ce doriti. Pentru ca functioneaza foarte bine la gatit si copt, zaharul poate fi substituit cu stevia  in aproape orice reteta.

Pentru ca stevia  are zero calorii, zero carbohidrati si indez glicemic zero, reprezinta optiunea perfecta pentru indivizii care nu pot sau nu vor sa aiba fluctuatii rapide in nivelul glucozei. Sunt incluse persoanele cu diabet, hipo si hiperglicemie si toate persoanele care vor sa mentina un stil de viata sanatos.

Indezul glicemic, sau IG, masoara cat de repede o mancare va creste nivelul de glucoza din sange. Alegerea unui tip de mancare care produce zero fluctuatii in nivelul glucozei este o componenta importanta pentru sanatatea pe termen lung si reducerea riscului de a dezvolta boli de inima sau diabet. Prin faptul ca stevia ajuta la reducerea consumului de calorii si index glicemic, stevia  poate contribui semnificativ la orice plan de pierdere in greutate.

Stevia este folosita in produse diferite din toata lumea, mai ales in Japonia, China si America de Sud. Bauturi, dulciuri si guma de mestecat indulcite cu stevie sunt produse de majoritatea companiilor din Japonia.

Numarul produselor cu stevie creste in fiecare zi.Tags: , , , , , , , , ,

9 comments

  1. Radulescu Elena
  2. anghel ion
  3. carmen

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply