Eficienta formulei DM26 prezenta in cafeaua minceur a fost demonstrata printr-un studiu clinic efectuat pe un esantion de 40 de persoane. Citeste mai multe detalii despre studiu in articolul Formula DM26

Instructiuni de folosire a Cafelei Minceur

Cafeaua Minceur este un produs natural ambalat  in cutii cu 20 de pliculete de cafea. Se serveste o ceasca sau doua pe zi, dupa placul fiecaruia. Recomandat pentru eficienta maxima este consumul a 2 cesti normale de cafea zi. Se pregateste la fel cu o cafea instant(cu apa calda) si se poate indulci dupa gust cu zahar, zahar brun sau zaharina. O cutie cu 20 de pliculete va ajunge pentru 20 de zile consumand o cafeluta pe zi pentru mentinere, sau 10 zile pentru consumul a 2 cafele pe zi pentru efectul maxim de slabire.

Cine poate consuma Cafea Minceur ?

Atat femeile cat si barbatii care doresc sa slabeasca si sa obtina o talie mai subtire. Fiind un produs 100% din cafea arabica naturala se poate consuma si de catre persoanele care tin diete stricte.

La ce ajuta ?

Ajuta la topirea grasimii de pe organism si reducerea asimilarii lipidelor  din dieta. In acelasi timp este o metoda foarte placuta si usoara de a slabi care are o eficienta testata a formulei DM26.

Cum actioneaza Cafeaua Dietetica Minceur?

Formula DM 26 iti aduce ii ofera organismului tai cativa ingredienti activi care au rolul de a elimina grasimea.

Formula DM26 din Cafeaua Minceur contine:

Poti combina diverse produse deoarece toate produsele prezente pe site-ul nostru contin formula de slabire garantata si testata DM 26. Vezi lista completa de produse in rubrica Despre Produse Minceur LaboAns.

Slabire si Placere

Slabire deoarece in fiecare zi organismul tau primeste necesarul din formula inovativa de slabire DM26. Ingrediente naturale care sunt aduse pe aceasta cale in organismul tau mobilizeaza grasimile existente si previn depunerea grasimilor din fiecare masa din zi.
Placere deoarece formula DM 26 este asociata cu aroma delicioasa a unei cafele arabice 100% naturala.

Precautii de Folosire

Nu este recomandat femeilor gravide, femeilor care alapteaza si copiilor.  Stocati produsul intr-o locatie racoroasa si uscata. Recomandam folosirea acestui produs in cadrul unei diete echilibrate si a unui stil de viata santos.
Tabel cu Valori Nutritionale Cafea de Slabit Minceur la Cutie cu 20 de Pliculete


Intra acum pe magazinul online si Comanda Cafea Minceur

Informeaza-te si despre celelalte produse din Gama LaboAns Minceur cu formula de slabire DM 26